​VANDPOLERING AF MOTORDELE I HORSENS

Hos Autoskade Center Horsens går vi ikke kun op i det ydre – vi tilbyder også vandpolering af motordele og andre emner. Her sikrer vi en effektiv og skånsom afrensning, der giver en semigloss, smudsafvisende og forseglet overflade. Vandpolering bruges ofte til knallert og motorcykelprojekter og er ideel til restaurering af emner af aluminium, rustfri stål, messing, bronze, titanium, magnesium, kobber, plastic og gummi.

Efter vandpoleringen, har motordelen en smudsafvisende og forseglet overflade, modsat sand og glasblæsning, hvor porerne i aluminiummet er åbne, metallet sårbart og vanskeligt at renholde.

Hos Horsens Autoskade Center på Vågøvej i Horsens, har vi egen vandpoleringsmaskine og vi tager gerne dit projekt ind! Kontakt os på ☎ 75 61 23 23 eller på kontakt@detskaderik.dk – vi glæder os til at høre fra dig!​

Hvorfor vandpolering i stedet for sand- og glasblæsning?

Vandpolering er en blæsemetode ligesom sand- og glasblæsning, dog mere skånsom, støvfri og uden kemi. Vandpolering er en proces, hvor vand er hovedkomponent med et speciel fremstillet iblandet medie. Medies funktion er at bære og komprimere vandet, så det er vandet der gør arbejdet på overfladen af motordelen.

Motordelene sprayes med blandingen under højt tryk og i forhold til andre kendte metoder, er dette ikke aggressivt på overfladen. Ved f.eks. sand- og glas-blæsning fjerner du materiale fra emnet og du risikerer rester af blæsemateriale i overfladen af emnet.​

Ved vandpolering fjernes der intet materiale på overfalden og der efterlades ikke rester af blæsemateriale på overfladen. Efter vandpolering fremstår overfladen på motordelen forseglet, smudsafvisende, og er nem at holde ren.

Kontakt os ang. vandpolering

Kort sagt – vandpolering er skånsom, støvfri og uden kemi. Med denne metode, vil din motorcykels motordele fremstå semigloss, smudsafvisende og med en forseglet overflade.

Har du spørgsmål til vandpoleringen eller vil du gerne lave en aftale om vandpolering af din motorcykel/knallerts motordele, så ring til os på ☎ 75 61 23 23 eller på kontakt@detskaderik.dk

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!

Specielle åbningstider - se under KONTAKT OS