Om os

Horsens Autoskade Center

Horsens Autolakering startede i 1992 med autolakering og har siden været en virksomhed i fremdrift. I dag kan vi kalde os Horsens største skadecenter og råder over ca. 1300 kvm., som benyttes af 2 forskellige afdelinger - pladeværksted og autolakering.

I 2013 blev der taget en beslutning om, at vi ville udvide vores forretningsområde og være mere selvforsynende med autolakering. Derfor blev Autoskade Center Horsens startet op. Faktisk var virksomheden ikke ret gammel, da vi fik mulighed for at købe Horsens Autoopretning (det tidligere Oscar Madsen fra Spedalsø). En meget gammel Horsens virksomhed, hvor der var lavet autoopretning i mange år.

Eurogarant malerværksted og Eurogarant pladeværksted

​Vi blev det 1. Eurogarant malerværksted og 8. Eurogarant pladeværksted i Danmark. Vi kan nu ”prale” med, at være det eneste værksted i landet der har kvalitetsgodkendelsen Eurogarant på både pladeværksted og malerværksted.

star (1)star (1)star (1)star (1)star (1)

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Google

​Pladeværksted og autolakering samlet under ét tag

Hos Autoskade Center Horsens er vi specialister i autoopretning og autolakering. Vi både retter buler op og ordner lakken på din bil. Vi har samlet det hele under ét tag og med et team af dygtige pladesmede og autolakerer, er din bil i trygge hænder fra start til slut. 

Book tid på ☎ 75 61 23 23 eller på kontakt@detskaderik.dk – vi glæder os til at høre fra dig!​

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!