Hvad er Diamond Cut?

En WR-DC3 maskine er designet fra bunden til at reparere alufælge i sammen standard som større CNC drejebænke. Maskinen er også mindre end en CNC drejebænk og arbejder hurtigere.

Diamond Cut er en proces, hvor der bliver skåret/drejet et tyndt lag af aluminiumsoverfladen på fælgen. Ved brug af denne velkendte og professionelle metode, får dine fælg den skinnende og blanke finish tilbage som da de var helt nye.

Efter Diamond Cut reparationen, forsegler vi dine fælge med en speciallak ”Diamond 2K Clearcoat”, for at beskytte fælgene.​

Fælg reparation i stedet for udskiftning

Som virksomhed i autobranchen, vil vi gerne bidrage med mere bæredygtige, effektive og energibesparende reparationer, herunder bl.a. reparation i stedet for udskiftning. Ved at reparere og renovere diamantskårne alufælge med Diamond Cut, kan vi bevare de originale fælge i stedet for at smide dem ud – det vil bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Mange nye biler leveres med alufælge som standard og denne type fælgdesign er populær og dermed i vækst. Med et voksende marked er efterspørgslen efter reparationer af diamantskårne fælge også stigende.

Alufælge svinger meget i pris, lige fra billige til de meget dyre fælge. Hvis dine fælge ligger i den dyre ende, kan du måske spare mange penge ved at renovere i stedet for at udskifte. Du må meget gerne kontakte os, hvis du vil have vurderet skaden/skaderne på dine fælg.

Ring på ☎️75612323 eller send os en mail, gerne med billeder, til kontakt@detskaderik.dk og du vil høre fra os snarest – vi glæder os til at høre fra dig!​​

before-and-after-alufælg-autoskade center horsens
 
 
 
 
Upload billede:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!

Specielle åbningstider - se under KONTAKT OS