FORSIKRINGSSKADER OG AUTOOPRETNING

Vi sørger for, at din bil bliver ordnet 100 % uanset skadens omfang​

Vi er specialiseret i autoopretning og er godkendt af alle forsikringsselskaber til at lave forsikringsskader. Uanset om der er tale om en mindre bule eller en stor skade, så sikrer vi, at din bil lever op til bilproducenternes sikkerhedsforskrifter, så du trygt kan køre videre i den bagefter. Vores pladeværksted er eurogarant certificeret, hvilket sikrer en høj kvalitet - se særskilt punkt herom.

Gør det enkelt, når du har en bilskade.

  • Anmeld skaden til dit forsikringsselskab. Benyt gerne vores punkt "anmeld skade", som dirigerer dig direkte til dit forsikringsselskab.
  • Ring til os og bestil en tid på 75 61 23 23 eller kig meget gerne forbi.
  • Du ankommer med din bil og kører videre i en af vores lånebiler.
  • Vi ringer til dig, når din bil er færdig og aftaler nærmere omkring afhentning.

​​

Vi har fokus på den bedste kvalitet!

Frit valg af værksted

Ved forsikringsskader har du ofte frit valg af værksted. Når du anmelder din skade til forsikringsselskabet, kan du anmode om at få din bil lavet hos os. Skulle vi ikke være dit forsikringsselskabs foretrukne værksted, kan du stadig trygt vælge os. Som Eurogarant værksted, har du altid 5 års garanti på skader, der er lavet hos os. 

Igennem Eurogarant, har vi en omfattende kvalitetskontrol, hvor både værkstedet, kundefaciliteter, værktøj, maskiner, reparationer, skadeshåndtering og meget andet bliver kontrolleret af et uvildigt kontrolorgan.

Du kan trygt vælge os - her får du et team af dygtige pladesmede og autolakerer til at gøre din bil køreklar igen. Vi arbejder hver dag med både store og små skader og er eksperter i autoopretning og autolakering af biler og andre køretøjer. Er du i tvivl om noget, eller vil booke en tid til at få lavet din skade, så giv os gerne et kald på ☎ 75 61 23 23 eller skriv til os på kontakt@detskaderik.dk – vi glæder os til at høre fra dig!​​

bullet

Forsikringsskader

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber omkring udbedring af skader. Vi er fordelsværksted, hvilket betyder, at du bla. kan få en lånebil

bullet

FDM kvalitetskontrol

FDM kontrollerer vores værksted hvert år og vi har løbende egenkontroller. Du kan som kunde være sikker på, at din bil bliver repareret efter bilproducenternes foreskrifter.

bullet

Høj tilfredshed​​

Forsikringsselskaberne laver løbende 

tilfredshedsundersøgelser hos deres kunder og vi ligger i top.​​

bullet

Alle bilmærker​

Vi reparerer alle bilmærker og har en stor erfaring inden for karosseriarbejde. Du kan derfor trygt aflevere din bil til reparation hos os.

bullet

Udskiftning af rudeglas

Har du en revnet rude og skal den udskiftet, så hjælper vi gerne.​

bullet

Buler uden lakering​

Vi klarer også alle mindre buler, som du gerne vil have repareret. Kig forbi!​​​

Skader på el-biler

​Vi får ofte spørgsmålet "Laver I også skader på el-biler?" Ja, det gør vi! På vores skadecenter laver vi laver alt, lige fra små ridser til store skader på el-biler og hybridbiler. Du beholder fabriksgarantien og får 5 års garanti på alle skader, der er lavet på vores skadecenter.

Er din skade dækket af forsikringen? Du kører i en af vores lånebiler, indtil din egen bil er køreklar igen.

Læs mere om lånebil i forbindelse med forsikringssager her!​

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!

Specielle åbningstider - se under KONTAKT OS