gratis ​Lånebil

Få en lånebil hos os, mens din bil er til reparation

Har du en forsikringsskade og ønsker du en lånebil, mens vi retter buler og lakerer din egen bil?​ Måske har du endda set en af vores lilla og orange lånebiler rundt omkring i Horsens og omegn?Ved alle forsikringsskader, kører du i en af vores gratis lånebiler, mens din egen bil er på værksted. Book din tid på ☎️ 75 61 23 23 eller kom forbi os, når skaden er sket. Vi booker en gratis lånebil i den periode, hvor din egen bil er til reparation.

Når du indleverer din bil på vores værksted, har vi en optanket og rengjort lånebil klar til dig. Det eneste du skal gøre er, at aflevere lånebilen fuld optanket og rengjort - det skader ik' at gøre det nemt for dig!

Der er selvrisiko på lånebilen, men den har du mulighed for at forsikre dig imod.

Hvis din bil bliver totalskadet, skal du snarest muligt aflevere lånebilen hos os. Den gratis lånebil gælder kun mens vi takserer og reparerer din egen bil. Husk at lånebilen skal være fuld tanket og rengjort når du afleverer den.

Tilbuddet gælder både private og erhverv.

Kontakt os for at høre nærmere, hvis du har nogle spørgsmål angående ovenstående.

​Lånebil ved skade på bil

​​Når du har meldt skaden til dit forsikringsselskab, kan du vælge at få den lavet hos os. Når du booker tid til at få skaden lavet, aftaler vi behov for lånebil, mens din bil er på værksted. Ved forsikringsskader er det gratis at låne en bil hos os. Lånebilen skal blot være tanket og rengjort når den afleveres igen. ​

Er din bil totalskadet?

​Hvis uheldet er ude og din bil bliver totalskadet, skal du snarest muligt aflevere lånebilen tilbage til os. En lånebil er kun til rådighed, mens din egen bliver lavet på vores plade- og malerværksted.

Lånebilen afleveres rengjort og fuld tanket. Ring til os på ☎️ 75 61 23 23 hvis du har spørgsmål til forsikringsskader og lånebil. 

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!

Specielle åbningstider - se under KONTAKT OS