​​AUTOLAKERING

Et topmoderne malerværksted​

Hos os sætter vi en ære i at yde den bedste kvalitet indenfor autolakering. Vi vil gerne skabe gode resultater til stor tilfredshed for vores kunder og medarbejdere.

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle bilmærker og derfor kan de med rutine og omhu sikre korrekt udførsel af arbejdet og farvetilpasse, så bilen fremstår som før.

Vi lakerer vores egne skader fra skadecenteret, men er også samarbejdspartner med andre værksteder og store bilhuse, der sælger biler i luksusklassen.

Vi tilbyder alt indenfor autolakering af personbiler, vare- og kassevogne og motorcykler. Andre specialopgaver vil vi selvfølgelig også gerne se, om vi kan klare.

​Lakeringen er delt op i forskellige arbejdsgange og er faktisk meget mere omfattende end de fleste tror. Meget kortfattet kan den deles op således:

  • køretøjet modtages på værkstedet
  • inden arbejdet påbegyndes checkes der f.eks. for korrekt svejsning og afmontering
  • der slibes med flere slags sandpapir, elementerne rustbeskyttes og der gives grunder. Det er meget vigtigt, at forarbejdet er udført korrekt inden lakering. Hver skadessstørrelse kan have sin fremgangsmåde.
  • køretøjet køres i malerkabinen, hvor det sidste støv og skidt fjernes. Herefter påbegyndes lakeringen - først med grundfarven og herefter med klarlakken.
  • når køretøjet er færdiglakeret, så checkes lakken for eventuelle urenheder.

​Køb lakstift af vores autolakerer ​

​Bestil en lakstift til din bil online og hent den hos os på Vågøvej 8, 8700 Horsens. Du køber lakstiften direkte af vores autolakerer og få professionel vejledning i, hvordan du skal bruge lakstift og klarlak på din bil.  Se vejledning til hvordan du finder farvekoden på din bil. LÆS MERE OG BESTIL LAKSTIFT ONLINE

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!

Specielle åbningstider - se under KONTAKT OS