DIAMOND CUT - REPARATION AF ALUFÆLGE

Reparation af diamantskårne alufælge med en finish af højeste kvalitet!

Har dine flotte alufælge fået skrammer, ridser eller måske et hak? Så er du landet det helt rigtige sted - vi kan hjælpe dig med at få deres skinnende finish tilbage! 

Vi har investeret i en Diamond Cut Repair Machine og tilbyder reparation af diamantskårne alufælge i Horsens. Den fuldautomatiske Diamond Cut Repair Machine giver en fantastisk finish, høj kvalitet og en hurtig reparationstid.

Reparation af alufælge i Horsens og omegn

Vi reparerer og renoverer diamantskårne alufælge for private kunder, autoværksteder, bilforhandlere og forsikringsselskaber. Bl.a. forsikringsselskaberne har fokus på bæredygtige reparationer i autobranchen og den stigende efterspørgsel, har fået os til at tænke i mere effektive og energibesparende reparationer.

At reparere diamantskårne alufælg, i stedet for at udskifte dem, er et af vores tiltag til effektive og bæredygtige arbejdsområder – og så kan det være langt billigere for dig som kunde, at få renoveret dine fælg, i stedet for at udskifte dem.

Mange fælge er unikke og det kan skaderne også være. Derfor kan vi først sætte pris på opgaven, når vi har set dine fælg. Send en mail med billeder til kontakt@detskaderik.dk eller kig ind på Vågøvej 8 i Horsens.

Bestil tid til reparation af alufælg med vores nye fuldautomatiske Diamond Cut Repair Machine. Ring på ☎️75612323

diamond-cut-before-and-after-autoskade center horsens

”Den smartere måde at reparere fælge - WR-DCM3 fra Wheel Restore”​

​Renovering af Aston Martin alufælg

Før og efter video af reparation af Aston Martin fælg. Fælgen er blevet skadet på kanten og det kan repareres i en Diamond Cut Repair Machine. I videoen ser du hvordan det skadede Aston Martin fælg ser ud inden behandling. Det færdige fælge har fået sit skinnende flotte originale look tilbage og er klar til vores specielle lak. 

Hvad er Diamond Cut?

En WR-DC3 maskine er designet fra bunden til at reparere alufælge i sammen standard som større CNC drejebænke. Maskinen er også mindre end en CNC drejebænk og arbejder hurtigere.

Diamond Cut er en proces, hvor der bliver skåret/drejet et tyndt lag af aluminiumsoverfladen på fælgen. Ved brug af denne velkendte og professionelle metode, får dine fælg den skinnende og blanke finish tilbage som da de var helt nye.

Efter Diamond Cut reparationen, forsegler vi dine fælge med en speciallak ”Diamond 2K Clearcoat”, for at beskytte fælgene.​

Fælg reparation i stedet for udskiftning

Som virksomhed i autobranchen, vil vi gerne bidrage med mere bæredygtige, effektive og energibesparende reparationer, herunder bl.a. reparation i stedet for udskiftning. Ved at reparere og renovere diamantskårne alufælge med Diamond Cut, kan vi bevare de originale fælge i stedet for at smide dem ud – det vil bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Mange nye biler leveres med alufælge som standard og denne type fælgdesign er populær og dermed i vækst. Med et voksende marked er efterspørgslen efter reparationer af diamantskårne fælge også stigende.

Alufælge svinger meget i pris, lige fra billige til de meget dyre fælge. Hvis dine fælge ligger i den dyre ende, kan du måske spare mange penge ved at renovere i stedet for at udskifte. Du må meget gerne kontakte os, hvis du vil have vurderet skaden/skaderne på dine fælg.

Ring på ☎️75612323 eller send os en mail, gerne med billeder, til kontakt@detskaderik.dk og du vil høre fra os snarest – vi glæder os til at høre fra dig!​​

before-and-after-alufælg-autoskade center horsens
 
 
 
 
Upload billede:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, så ring eller skriv til Autoskadecenter Horsens

Kontakt

Tlf.: 75 61 23 23

​​

​Vågøvej 8, ​8700 Horsens

Rutevejledning

fb

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00​

Eller åben efter aftale. 

Ring og hør - vi er meget fleksible!

Specielle åbningstider - se under KONTAKT OS