​Vi er de eneste i Danmark, der er en del af den europæiske kvalitetsstandard Eurogarant på både pladeværksted og malerværksted - din sikkerhed for høj kvalitet og vedvarende sikkerhed efter en skade.

Ring os op

Skadecenter - 72 14 80 98

Malerværksted - 75 61 23 23

Mange års erfaring

​Horsens Autolakering startede i 1992 med autolakering og har siden været en virksomhed i fremdrift. I dag kan vi kalde os Horsens Største Skadecenter og råder over ca. 1700 kvm., som benyttes af de 3 forskellige afdelinger - pladeværksted, autolakering og klargøring.


I 2013 blev der taget en beslutning om, at vi ville udvide vores forretningsområde og være mere selvforsynende med autolakering. Derfor blev Horsens Autoskade Center startet op. Faktisk var virksomheden ikke ret gammel, da vi fik mulighed for at købe Horsens Autoopretning (det tidligere Oscar Madsen fra Spedalsø). En meget gammel Horsens virksomhed, hvor der var lavet autoopretning i mange år.

Vi blev det 1. Eurogarant malerværksted og 8. Eurogarant pladeværksted i Danmark. Vi kan nu ”prale” med, at være det eneste værksted i landet der har kvalitetsgodkendelsen Eurogarant på både pladeværksted og malerværksted.

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER​ - LÆS MERE

Vi kan prale af at have mange års erfaring i branchen

Anmeld forsikringsskade​

Horsens Autoskadecenter
VÅGØVEJ 8
8700 Horsens

​HorsensAutoskadeCenter.dk

Kontaktinformationer​

Horsens Autoskade Center

Vågøvej 8

8700 Horsens

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 14.00

Eller åben efter aftale. Ring og hør - vi er meget fleksible!

Medlem af